ORGANIZAREA CURSULUI ”PLANIFICARE STRATEGICĂ ȘI REALIZAREA DE PARTENERIATE” ÎN REGIUNEA SUD-EST (Hotel Terra, Județul Galați)

În perioada 18.10.2023-20.10.2023, Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală organizează cursul ”Planificare strategică și realizarea de parteneriate” în Regiunea de Sud-Est a României. Cursul se desfășoară la Hotel Terra situat în Municipiul Galați, Aleea Meteo, nr. 4, județul Galați. Cursul va dura două zile și va fi susținute de formatori experimentati în domeniu. Pariciparea la curs este gratuită, fiind susținută financiar din cadrul proiectului.

Principalele teme abordate în cadrul cursului sunt: planificarea strategică, rolul pe care planificarea strategică îl are în asigurarea succesului organizațional, procesul de planificare strategică, mecanisme de gestionare a strategiei, mecanisme de monitorizare și evaluare a SDL, mecanisme de controlș a strategiei de dezvoltare, parteneriat și dezvoltare locală, etc.

Prin această acțiune se urmărește transmiterea următoarelor informații:

  • Implicarea înseamnă schimbare: cum oferim suport care să conducă la formarea unor măsuri și inițiative de finanțare care să corespundă nevoilor reale ale comunităților;
  • Cum cooperăm cu echipa Grupurilor de Acțiune Locală pentru a ne asigura ca elaborarea Strategiei de Dezvoltare Locală va lua în considerare problemele comunității rome;
  • Continuăm implementarea proiectelor în comunitate și pe perioada de sustenabilitate a acestora.

Proiectul ,,Capacitarea societății civile rome din mediul rural să devină partener egal în GAL-urile rurale,,  este implementat în parteneriat cu Asociația Nevo Parudimos. Proiectul este finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021 prin programul Active Citizens Fund România.

„Lucrăm împreună pentru o Europă verde, competitivă și incluzivă”Lasă un răspuns