ANUNȚ SELECȚIE PARTICIPANȚI CURSURI ORGANIZATE DE CĂTRE FNGAL ÎN REGIUNEA NORD-EST: 11.10.2023 – 13.10.2023 la Hotel Premier din județul Botoșani

Federația Națională a Grupurilor de Acțiune Locală în parteneriat cu Asociația Nevo Parudimos implementează proiectul ,,Capacitarea societății civile rome din mediul rural să devină partener egal în GAL-urile rurale,, . Proiectul beneficiază de o finanțare în valoare de 250.000 euro, prin programul Active Citizens Fund România, finanțat de Islanda, Liechtenstein și Norvegia prin Granturile SEE 2014-2021.

În cadrul proiectului este vizată organiarea în fiecare regiune a țării (Vest, Nord-Vest, Sud-Est, Sud-Vest Oltenia, Centru, Sud Muntenia si Nord Est) a câte 6 cursuri de formare: 3 se adresează echipelor și membrilor GAL-urilor rurale și 3 se adresează reprezentanților societății civile Rome, membrilor și liderilor comunităților de romi din GAL-urile rurale din România.

În perioada 11.10.2023-13.10.2023 sunt organizate de către FNGAL cursurile adresate echipelor și membrilor GAL-urilor rurale din Regiunea de Nord-Est a României, județele: Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui.

Acestea se vor desfășura la Hotel Premier din județul Botoșani situat în Municipiul Botoșani, Str. Pacea, nr. 45A.

Cursurile ce urmeaza a fi organizate sunt:

  1. Munca cu comunitățile de romi și dezvoltare comunitară;
  2. Planificare strategică și realizarea de parteneriate;
  3. Lobby, advocacy și politici publice.

Cursurile vor dura două zile și vor fi susținute de formatori experimentati în domeniu.
Pariciparea la curs este gratuită, fiind susținută financiar din cadrul proiectului.

Pentru a vă înscrie completați formularul de mai jos:
FORMULAR: https://forms.gle/muGDXsWEtMqd8vQE6

Modalitate de selectie:
Selecția se va realiza după principiul „primul venit, primul servit”, în limita locurilor maxime asigurate pentru cursul respectiv verificându-se respectarea / îndeplinirea condițiilor solicitate.

Pentru mai multe informații sunați la 0752449460 Alexandru Potor sau 0727685185 Daniela Munteanu.Lasă un răspuns